Home      Over ons     Wadlopen     Veiligheid    Programma    Nieuws     Links     Contact

 

 

gg

Ameland

Eemswad voor Kinderen !

Engelsmanplaat

Zwerftochten

Rondje Wad

Rottumeroog

Simonszand

Schiermonnikoog Easy-going

Schiermonnikoog XXL

Nachttochten

Wintertocht

PROGRAMMA 2018

Voor het vastgestelde  programma geldt een open inschrijving. De tochten uit deze agenda waarbij geen boot wordt gebruikt gaan, behoudens weersomstandigheden, meestal door.  Tochten uit deze agenda waarbij een boot wordt ingeschakeld gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen (om de kosten te dekken).

In overleg met u, en op basis van uw wensen, organiseren wij ook wadlooptochten op maat. Vaak een leuk idee voor een personeelsvereniging, familie-uitje of een dagje uit met vrienden! Voor maatwerk kunt u aangeven of de voor u te organiseren tocht een besloten of een open tocht is. Bij een besloten tocht wordt deze alleen voor u en uw groep georganiseerd. Bij een open tocht kunnen ook andere deelnemers zich voor de tocht inschrijven en worden de kosten gedeeld.

Tochten op maat zonder gebruik van een boot kunnen alleen worden aangevraagd voor minimaal 6 personen; tochten op maat met gebruik van een boot kunnen worden aangevraagd vanaf 10 personen.

Voor alle tochten geldt: we zijn afhankelijk van de natuur; houdt u er daarom rekening mee dat er niet op elk tijdstip gelopen kan worden. Bij de uitvoering van wadlooptochten moeten we ook rekening houden met de elementen: het getij, de windrichting, de windkracht en de temperatuur. Bij ongunstige omstandigheden kan een wadlooptocht worden afgelast of kan het programma worden gewijzigd. Dat is in het belang van uw en onze veiligheid!  

Alleen die mensen leven tevergeefs, hoe veilig en comfortabel hun bestaan ook is, die de lust tot geestverheffend onderzoek en hoger avontuur in hun ziel laten sterven. Want zij zullen nooit doordringen in de vesting van de natuur en de geest. (W.H. Murray)