topimage
Horizon-taal In deze zee van ruimte lees ik horizon-taal, nergens zo helder als hier Wat ontneemt mij nog het zicht om grenzeloos te zien? - Jozua van der Ploeg-

 

Over ons

 

De vereniging "De Vrije Wadlopers"  bestaat uit ca 25 gepassioneerde, gediplomeerde en ervaren gidsen, die het unieke karakter van het Waddengebied graag in kleine groepen met u delen. Op deze website vindt u een klein en gevarieerd programma aan wadlooptochten in het gehele Nederlandse waddengebied. Wij nodigen u van harte uit in te schrijven op één van deze tochten. Hiervoor kunt u via aanvraag@vrijewadlopers.nl contact met ons opnemen.

Aanvullend aan deze kleine agenda verzorgen we ook wadlooptochten "op maat". Via hetzelfde e-mailadres kunt u hiervoor contact met ons opnemen. We adviseren u graag over aanvullende arrangementen; de voorbereiding en uitvoering daarvan is evenwel geen activiteit van onze vereniging.

De vereniging staat sinds 2009 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en organiseert haar activiteiten op niet-commerciële basis. Alle gidsen van de vereniging zijn liefhebbers van het Wad en treden op als vrijwilliger en gastheer in dit Werelderfgoed.