topimage pageId = 5

Programma 2023

 

Voor de data in het gepubliceerde programma hanteren we in principe een open inschrijving. In overleg hebben we een minimum aantal van 6 deelnemers per tocht. Voor tochten met boot hebben we een minimum van 30 personen, met uitzondering van Schiermonnikoog Easy going: voor deze tocht geldt een minimum van 10 personen. De prijzen voor tochten met een boot: zijn onder voorbehoud. We zijn afhankelijk van de organisaties waarvan wij een boot huren. Mochten de prijzen van de boten omhoog gaan dan zullen wij de prijzen aanpassen! 

Op basis van uw wensen, organiseren wij in overleg ook wadlooptochten op maat. Een leuk idee voor een personeelsvereniging, dagje uit met vrienden of een familie-uitje! Op zwerftochten die niet al te zwaar zijn zoals Paesens- Moddergat, Noordpolderzijl, en het Eemswad zijn kinderen vanaf 8 jaar in principe ook welkom maar dit altijd na overleg met de hoofdgids van de betreffende tocht! Als er medische omstandigheden zijn die van belang kunnen zijn tijdens het lopen van een wadlooptocht, vragen we u dit van tevoren met ons te bespreken, omdat gidsen op het wad zelf eerste hulp moeten verlenen.
Mocht u meer dan 3 maanden zwanger zijn, dan adviseren we u om niet deel te nemen aan onze wadlooptochten. Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
U kunt aangeven of de voor u te organiseren maatwerktocht ook open staat voor anderen. De kosten worden dan gedeeld. Voor alle tochten geldt: we zijn afhankelijk van de natuur. Houdt er daarom rekening mee dat  niet op elk tijdstip gelopen kan worden. We moeten rekening houden met getij, onweerskans, windrichting,  windkracht en temperatuur. Bij ongunstige omstandigheden kan een eenvoudige wadlooptocht zwaar worden, kan het programma worden gewijzigd of zelfs worden afgelast. Dit alles in het belang van uw en onze veiligheid!